1 073 2 хв

Пол Маккартні зізнався, чому насправді розпався гурт The Beatles

Колишній учасник культового гурту The Beatles Пол Маккартні нарешті пояснив, через що музиканти розсварилися та вирішили припинити діяльність колективу. Про це він розповів в інтерв’ю для журналу GQ.

Пол Маккартні зізнався, чому насправді розпався гурт The Beatles

Пол Маккартні / Джерело: The Times

У розмові з журналістом 78-річний виконавець зізнався, що люди часто вважали, ніби він та інші учасники "Ліверпульської четвірки" ненавиділи один одного, але це ніколи не було правдою.

Відео дня

Він порівняв гурт з сім’єю, усі члени якої іноді сваряться між собою та мають протилежні думки щодо чогось одного.

Як сказав Пол, коли він подав у суд на своїх колег з The Beatles, то шанувальники розкритикували його, але насправді він просто не хотів, аби всі права на пісні дісталися американському бізнесмену Аллену Клейну, який тоді був менеджером колективу.

Єдиний спосіб врятувати нас від цього полягав у тому, що я зробив.

– заявив Маккартні.

Пол Маккартні зізнався, чому насправді розпався гурт The Beatles - фото 487276

The Beatles / Getty Images

Музикант вважає, що своїми досить неоднозначними діями врятував спадщину The Beatles. Пол зауважив, що не він став причиною розпаду колективу, адже проблеми виникли ще задовго до тієї судової тяганини.

Чоловік й досі не може забути зневагу з боку дружини Джона Леннона – художниці Йоко Оно. До речі, деякі вважають, що стосунки учасників The Beatles стали напруженими як раз із появою жінки, яка усюди супроводжувала Леннона.

ШоубізСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама