979 2 хв

Кемерон Діас відповіла, чи жалкує про завершення своєї акторської кар'єри

Американська акторка Кемерон Діас вже декілька років не з’являється в кіно. Як пояснила знаменитість, на цей досить серйозний крок вона пішла заради створення власної сім’ї.

Кемерон Діас відповіла, чи жалкує про завершення своєї акторської кар'єри

Кемерон Діас / Джерело: Getty Images

Наразі білявка є щасливою дружиною та мамою дівчинки. Ймовірно, саме тому в розмові з Гвінет Пелтроу зірка "Янголів Чарлі" мала відповісти – чи сумує за своєю акторською кар’єрою.

Відео дня

За словами Діас, вона нарешті відчуває спокій, адже в неї з’явився час на себе та своїх близьких. 47-річна красунечка пояснила, що їй було важко працювати на такому високому рівні та бути публічною персоною.

На тебе завжди виливається багато енергії, коли ти дійсно помітний як актор, коли ти з’являєшся у пресі і є помітною людиною. Мені було важко впоратися з деякими ситуаціями.

– поділилася Кемерон.

Кемерон Діас відповіла, чи жалкує про завершення своєї акторської кар'єри - фото 487369

Кемерон Діас з чоловіком / Getty Images

За період творчої паузи акторка зрозуміла, що без 12-годинних зйомок відчуває себе набагато щасливішою, адже під час роботи в неї абсолютно не вистачало сил та часу на щось інше.

Я зрозуміла, що віддала частину свого життя іншим людям. Я так багато працювала, що не залишила місця для особистого життя. Тепер я несу відповідальність за своє життя.

Реклама

– підсумувала Діас.

ШоубізКемерон ДіасСелебрітіПоділитись:

Новини партнерів

Реклама