На Дубенщині – потрійна ДТП: одне авто загорілося (ФОТО/ВІДЕО)

11854 0

Ми у соцмережах:

На Дубенщині – потрійна ДТП: одне авто загорілося (ФОТО/ВІДЕО)

Жахлива автопригода трапилася поблизу села Привільне, що на Дубенщині.

 Як повідомляє поліція, між собою зіткнулися три автомобілі: «Peugeot», «BMW» та «ЗАЗ – 1103». Останній загорівся, однак його загасили.

За повідомленням ГУ ДСНС у Рівненській області, внаслідок пригоди травмувалося шестеро людей з них одна дитина. Їм рятувальники та медики надали невідкладну медичну допомогу. Потому усіх було доставлено в Дубенську центральну районну лікарню. Наразі лікарі оцінюють їх стан.

Одну полосу дороги було перекрито, іншу регулювали патрульні поліцейські.

Моторошні кадри з ДТП розмітили у групі rivne_1283.

 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Сьогодні, близько дванадцятої години ранку на перехресті перед Дубно на Млинівський поворот трапилася ДТП. Легковий автомобіль марки "Славута" не пропустив "Пежо" і виїхав на поворот. Відомо, що в "Славуті" на момент зіткнення перебувало двоє людей - одна з них - це п'ятирічна дитина. Автомобіль відразу спалахнув вогнем, однак пасажирам вдалось врятуватися. Дитину одразу забрала швидка. У "Пежо" було четверо пасажирів. За попередньою інформацією він був тверезий, троє пасажирів у стані алкогольного сп'яніння. Також відомо, що у водія "Пежо" наявний відеореєстратор.Нині на місці події працюють медики, рятувальники та поліцейські. Деталі ДТП з'ясовують. Інформація оновлюється. #rivne #рівне

Допис, поширений Rivne 1283 (@rivne_1283)


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також