Будемо зв’язуватися з Аваковим, якщо поліція не впорається з торгівлею біля базару, — Хомко

Міський голова налаштований категорично

Міський голова Рівного Володимир Хомко заявляє про свою категоричну позицію не дозволяти незаконну торгівлю на вулицях біля центрального продуктового ринку, оскільки торгувати там було заборонено і без карантину.

Я дам доручення поліції, якщо поліція не впорається, будемо зв’язуватися з Аваковим. На вулиці Базарній торгівля заборонена незалежно від карантину, це незаконна вулична торгівля. Що немає де торгувати – це відверта нахабна брехня. Я вас запевняю, що підемо і знайдемо 700 місць на ринках міста, - сказав Володимир Хомко в ефірі Радіо Трек.

Міський голова також зазначив, що він, може, так не наполягав, якби не мав даних, що 64% рівнян вважають так, як і він. А тому висловлює позицію як мешканця цього міста.

Мені бридко від тої торгівлі, яка там є. Посилання, що нема за що жити - неправдиве, це брехня! Є 700, майже 800 місць на ринках. Треба – зберемо директорів ринків, нехай розберуть цих людей і поведуть на свої ринки. Але вони не хочуть іти.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень