Новини

Зеленський не має і ніколи не матиме “президентського стрижня”, його шкода – Лукашенко

Зеленський не має і ніколи не матиме “президентського стрижня”, його шкода – Лукашенко

Президент Білорусі Олександр Лукашенко вважає свого українського колегу Володимира Зеленського хорошою і розумною людиною, але не вірить, що той досягне успіху в управлінні країною.

Про це він заявив в інтерв’ю українському журналісту Дмитру Гордону.

“Володя (Володимир Зеленський – ред.) – хороша людина. Він, звичайно, не дурна людина, хоч і з іншої сфери. Але при цьому скажу вам дивну річ: повірте мені як досвідченому президенту – президентами не стають , президентами народжуються. якщо у тебе від природи немає президентського або стрижня, або, я не знаю, чого, якщо немає цієї закваски, то ти не будеш президентом “, – зазначив Лукашенко.

На його думку, Зеленський навряд чи буде успішним президентом.

“Треба дії давати і результат давати зараз. А результату цього немає”, – заявив Лукашенко. “У нього не вистачить часу”. – додав він.

Водночас президент Білорусії висловив думку, що Зеленський не подасть у відставку в разі невдачі. “Володя може (“встати і піти” – ред.), він за характером такий. Хоча він розумник, і, я думаю, не зробить цього”, – зазначив Лукашенко.

“КУПИВ КАВИ І СОЛОДОЩІВ”: ЗЕЛЕНСЬКИЙ ПРОЗВІТУВАВ ПРО ВІЗИТ НА ПРИФРОНТОВИЙ ДОНБАС

Раніше посол Білорусі в Україні Ігор Сокол передав запрошення від глави республіки Олександра Лукашенка президенту України Володимиру Зеленському відвідати країну з офіційним візитом у 2020 році.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.