Новини

Нас цікавить тільки захист незалежності і суверенітету української держави — Герасимов

Нас цікавить тільки захист незалежності і суверенітету української держави — Герасимов

Зараз нас має хвилювати тільки те, що буде з нашою українською державою, що буде з її незалежністю, що буде з її суверенітетом, бо ворог не спить.

Про це в ефірі “Прямого” заявив співголова фракції “Європейська солідарність” Артур Герасимов.

“Що стосується заяв “Голосу”, то ще раз хотів сказати: зараз нас має хвилювати тільки те, що буде з нашою Українською державою, що буде з її незалежністю, що буде з її суверенітетом. Бо ворог не спить, він кожного дня діє і намагається зробити все для того, щоб розколоти патріотів країни, для того, щоб розколоти проукраїнські партії. Навіщо цьому підіграє “Голос” пані Рудик – я не знаю… Не треба свідомо чи несвідомо працювати так, як від тебе хочуть вороги в Кремлі. Бо сьогодні ситуація настільки серйозна, що всім патріотичним силам, всім проукраїнським силам треба єднатися, бо ворог дійсно не спить”, – сказав Герасимов.

Раніше народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Микола Княжицький, коментуючи скандальну заяву лідера партії й парламентської фракції “Голос” Кіри Рудик, заявив, що п’ятий президент України Петро Порошенко і фракція “Європейська Солідарність” не є ні їй, ні її фракції, ні народу ворогами.

Нагадаємо, лідер партії й парламентської фракції “Голос” Кіра Рудик в інтерв’ю “УП” назвала “головним ворогом” п’ятого президента України, лідера “Європейської Солідарності” Петра Порошенка, а не лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitter, Telegram та Instagram.