1 310 2 хв

Бредлі Купера помітили на побаченні з ексдружиною Бена Аффлека – дивись відео

Бредлі Купера запідозрили в романі з колишньою дружиною Бена Аффлека – акторкою Дженніфер Гарнер. Надто вже підозріло виглядає зустріч знаменитостей після новин про розрив красуні з бойфрендом, з яким вона зустрічалася протягом двох років.

Бредлі Купера помітили на побаченні з ексдружиною Бена Аффлека – дивись відео

Бредлі Купер / Джерело: Getty Images

Так, папараці вдалося зняти на відео миле спілкування Бредлі та Дженніфер на пляжі в Малібу. Разом із зірками знаходилася донечка 45-річного холостяка від моделі Ірини Шейк.

Відео дня

Зауважимо, що актори цілих п’ять років знімалися в серіалі "Шпигунка" ("Alias"). Тоді критики відмітили, що між колегами існує справжня хімія, але інформація щодо їхнього роману тоді так і не підтвердилася.

На отриманому від журналістів ролику видно, що пара гарно проводить час у компанії одне одного. Купер демонстрував своє накачане тіло, поки Гарнер ліпила пасочки з піску з його донечкою.

Бредлі був одягнений в шорти яскравого помаранчевого кольору, а Дженніфер обрала для пляжного відпочинку темно-синю кофту з довгим рукавом та блакитну спідницю з візерунком.

Враховуючи, що зірки наразі одинокі – цілком ймовірно, що між ними відбувається щось дуже цікаве. Поки що представники акторів не коментують цю ситуацію.

ШоубізЗіркова пара
Бредлі Купер
Бредлі Купер
Чутки
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама