460 2 хв

Світова прем'єра: Макс Барських презентував англомовний трек SILENCE

Новий хіт Барських виходить на звукозаписуючому лейблі Sony Music Entertainment. Це перший англомовний реліз музиканта через 8 років після виходу альбому Z.Dance у 2012-му.

Світова прем'єра: Макс Барських презентував англомовний трек SILENCE

Макс Барських

До слова, SILENCE - експериментальна робота Макса, виконана в стилі summer house. Сингл має незалежний статус від майбутнього альбому артиста «1990», і призначений для літніх вечірок
на яхтах, музичних фестивалів та денсполов під відкритим небом.

Відео дня

Я дуже люблю розслаблену атмосферу літніх днів і всього, що з цим пов'язано. Яхтинг, швидка їзда в кабріолеті, галасливі компанії з друзями під відкритим небом, які розкуто танцюють під хороший біт. Silence - це музика, перш за все створена для настрою. це музика про веселощі, - коментує артист.

Новий трек Барських був обраний офіційним саундтреком secret party, що проводяться агентством Pink Kiss в всьому світі об'єднуючи в творчій колаборації кращих фотографів, моделей, режисерів та інфлюенсерів.

Світова прем'єра: Макс Барських презентував англомовний трек SILENCE - фото 487531

«Ми раді повідомити про початок нашої співпраці з режисером і продюсером Аланом Бадоєвим, неймовірно талановитим музикантом Максом Барських, і представити перший офіційний саундтрек наших secret party. Для нас велика честь працювати разом з одним з найвідоміших українських режисерів, брати участь у створенні lyric video Silence, мати можливість отримати професійні поради щодо підвищення якості створюваного нами відеоконтенту, - зазначають представники Pink Kiss.

Реклама

Макс Барських - SILENCE - слухати онлайн:

Шоубіз
Макс Барських
Макс Барських
Селебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама