Голова Білецької ОТГ Тернопільській області Дмитро Малик який був обраний від Блоку Петра Порошенка побив секретаря ради ОТГ Оксану Бачун. В результаті жінку яка і так має слабке здоров’я госпіталізували в лікарню в Тернополі, на місці працює поліція.

Про це повідомив на своєму телеграм-каналі Ігор Мосійчук.

Інцидент стався під час робочого дня, коли між чиновниками виникла суперечка.

Насильство щодо жінок неприпустимо в принципі а коли керівник органу місцевого самоврядування б’є в обличчя секретаря ради це взагалі дно дна! Сподіваюся, що правоохоронці вірно кваліфікують цей злочин.
У той же час сподіваюся, що незважаючи на порушення проти самого Петра Порошенка кримінального провадження за хуліганство він не буде покривати однопартійця.

Депутат Тернопільської обласної ради, керівник фракції Радикальної партії Богдан Яціковській Відзначив, що піднімати руку на жінку – це взагалі аморально, а тим більше, коли це робить керівник цілої громади, Який повинен захищати права і свободи кожного жителя.

“Здоровий чоловік підняв руку на беззахисну жінку. Це – не тільки аморально, але й низько і підло. Тим більше, що ця людина – глава громади, якому люди довірили захищати їх інтереси, піклуватися про їх безпеку та життя. Чи може неврівноважена людина керувати громадою “, – відзначив Яциковський.

Ігор Мосійчук ж закликає до засудження дій Дмитра Малика:

Згідно чекаємо засудження хуліганських дій Малика з боку керівника Тернопільської «Європейської солідарності» Степана Барни, народного депутата від ЄС Ірини Геращенко яка з трибуни завжди виступає на захист жінок від будь-яких проявів насильства, а також Блаженнішого Святослава верховного архієпископа Києво-Галицького, митрополита Київського УГКЦ, адже чиновник-хуліган крім усього старший брат в місцевому храмі.