1 506 2 хв

Сумська, Зібров, Вітвіцька: українські зірки знялися у новому відео Віталія Козловського

Артист влаштував флешмоб, під час якого відомі люди показали, як проводять час вдома.

Сумська, Зібров, Вітвіцька: українські зірки знялися у новому відео Віталія Козловського

Віталій Козловський

Домашні тренування, запальні танці, приготування улюблених страв, знайомство з «зірковими» домашніми улюбленцями, прибирання і навіть банні процедури. Такими «залаштунками» поділився співак у своєму відео «Вдома».

Відео дня

До нього приєдналися Павло Зібров, Діма Коляденко, Ольга Сумська, Анастасія Даугуле, Соломія Вітвіцька, Олександр Лещенко, Ліна Верес та Олег Серафин . У відео також знялася модель і актриса Вікторія Люб, головна героїня кліпу «Мала».

А ще там з’являються переможці конкурсу, який Віталій навесні влаштував для прихильників. Ними стали автори трьох найяскравіших, найоригінальніших домашніх роликів із різних куточків України. Всі вони отримають від Віталія Козловского подарунки.

Для мене моя квартира - найзатишніше і найкомфортніше місце. Тут не буває ані великих компаній, ані сторонніх людей, ані журналістів з відеокамерами. Але зараз відверто ділюся з вами своєю домашньою історією. І за підтримки своїх колег, хочу переконати кожного - наш настрій залежить лише від нас. Якщо є бажання, то навіть вдома можна провести час весело і з користю, - каже виконавець

Реклама

Шоубіз
Віталій Козловський
Віталій Козловський
Селебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама