fbpx

У нас завжди була згуртована сім’я. Батьки щасливо жили у шлюбі, мали трьох дітей. Та коли мами з татом не стало, ми довго сумували. А через пів року від брата мені прийшло повідомлення, що квартира наших батьків та їхні гроші наша сестра оформила лише на себе, нам нічого не залишилося. Я не могла повірити в це, адже сама бачила заповіт, в якому батьки поділили все між нами трьома. І я вирішила поговорити зі своєю сестрою, дізнатися, чому вона так вчинила з нами

Наша сім’я все життя була згуртованою: три дитини в сім’ї, міцний шлюб у батьків, добрі та турботливі дідусі та бабусі. Ми дійсно росли в такій теплій родинній атмосфері, яка невідома зараз багатьом людям. Однак, після того, як не стало нашої мами, все змінилося – моя сестра стала іншою і, більш того, позбавила нас спадщини.

Мені важко це визнавати, але я не вірю, що це дійсно вона так могла вчинити з нами. Після того, як не стало й нашого тата, нам було важко, але ми продовжували підтримувати один одного, спілкувалися. Ми ніколи один одного не залишали ще зі шкільних часів, а тепер я з братом регулярно ходжу у суд і намагаюся повернути рівну долю батьківської квартири для нас з братом.

Всі мої спроби зв’язатися з моєю рідною сестрою зазнали невдачі – вона не бере телефон, всіляко уникає особистих зустрічей з нами. Мені навіть важко визначити, коли все це стало реальністю. Відтоді, як пішла наша мама ми не бачилися пів року, і хоч листування не може передати всі емоції – я відчувала, що їй важко. А потім, в один день мені приходить повідомлення від брата, в якому йдеться про те, що квартира повністю належить нашій рідній сестрі.

Вона якось оформила лише на себе всю квартиру, я сама не розумію як. Тепер у нас братом немає ні квартири, ні грошей. Весь спадок належить їй і це при тому, що всі знали і бачили вже давно текст заповіту. Все було чітко поділено між нами трьома.

Я навіть намагалася з нею зв’язатися, але який сенс. Я ніколи б не повірила, що вона сама може так вчинити з нами. Чи, можливо, любляча сестра змінитися настільки, щоб заради грошей і квартири припинити будь-які родинні зв’язки і жити в своє задоволення.

Якщо чесно, то мені не стільки потрібна квартира, скільки мені хочеться дізнатися справжню причину такої поведінки. Що змусило її так з нами обійтися? Чи може наша сім’я знову стати згуртованою та рідною. Я дуже вірю, що сестра зрозуміє, що вчинила помилку і поділиться з нами майном, як того хотіли наші батьки.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.

You cannot copy content of this page