fbpx

Після весілля ми і справді переїхали в подаровану Євгеновими батьками квартиру. Простора, трикімнатна, в центрі міста. Я сподівалася, що тепер моє життя назавжди змінилося в кращу сторону, але насправді на мене чекав неприємний сюрприз. Наближався мій день народження, я захотіла, щоб чоловік подарував  мені сережки з діамантами, які я давно запримітила в ювелірному магазині. Коли я сказала про це Євгену, він відповів мені, що це занадто дорогий подарунок і що я ще за квартиру з ним не розрахувалася

Родом я з не дуже заможної сім’ї, тому завжди мріяла, що моє щасливе життя розпочнеться після того, як я вийду заміж. Мрії мають здатність збуватися, і в 25 років я нарешті зустріла Євгена. Його батьки були власниками мережі магазинів в нашому місті. Євген був їх єдиним сином, то ж я сподівалася, що невдовзі моє життя налагодиться.

Після нашого красивого весілля ми і справді переїхали в подаровану Євгеновими батьками квартиру. Простора, трикімнатна, в центрі міста. Я сподівалася, що тепер моє життя назавжди змінилося в кращу сторону, але насправді на мене чекав неприємний сюрприз.

Наближався мій день народження, я захотіла, щоб чоловік подарував  мені сережки з діамантами, які я давно запримітила в ювелірному магазині. Коли я сказала про це Євгену, він відповів мені, що це занадто дорогий подарунок і що я ще за квартиру з ним не розрахувалася.

Виявляється, батьки чоловіка і сам чоловік вважають, що зараз я маю ходити на роботу і віддавати частину своєї зарплати їм – це буде мій вклад в нашу квартиру. Коли правда відкрилася, я зрозуміла, що нічого доброго мене не чекає в цій сімейці. Порадилася з своєю мамою, вона теж так вважає. Жити в квартирі і ще багато років віддавати за неї гроші, ніби як за кредит, це – занадто.

Все життя я росла з думкою, що чоловік мене буде забезпечувати, а тут склалася така ситуація. Я вирішила, що поки не пізно, мені варто розлучитися з Євгеном і шукати іншого чоловіка, який не буде шкодувати гроші мені на подарунки. Бо я і далі щиро вважаю, що чоловік має забезпечувати жінку.

Багато друзів мені говорили, що мислю я неправильно, але мене це не дуже хвилює. Адже навіщо мені чоловік, якщо він нічого мені не купує?

Подруги кажуть, що можна зустріти по-справжньому цікавого чоловіка, закохатися і разом рухатися до мети. Можливо, і так. Але тоді прийдеться довго чекати. А коли ж тоді жити – носити діаманти і дорогі шуби, їздити на моря на відпочинок?

Якщо подивитися на обставини об’єктивно, то чоловік має забезпечувати сім’ю, інакше немає ніякого сенсу жінкам виходити заміж. А ті, хто виходить заміж за бідних чоловіків, все життя тягнуть все на собі. Хіба це добре?

А молоді дівчата, не знаючи цієї істини, зустрічаються з ким попало, а потім не знаю що з усім цим робити.

Я говорю про це зі своєю матір’ю і вона повністю мене підтримує. Вона сама прожила з моїм татом не найлегше життя, то ж для мене такої долі не бажає. Мама мене підтримує, якщо чоловік відмовляється купити мені сережки, треба з ним розлучатися.

Фото ілюстративне – woman.rambler.

You cannot copy content of this page