Голова ГО «Рівне Разом» Віктор Шакирзян став обличчям журналу (ФОТО)

Йдеться про серпневий випуск журналу «Рівняни»

Презентація серпневого випуску журналу «Рівняни» відбулася 7 серпня, у п’ятницю. Подія проходила просто неба у Дубенському замку.

Журнал «Рівняни» – це видання про життя нашого міста та його цікавих особистостей. Тож обличчям нового випуску став відомий рівнянин, голова громадської організації «Рівне Разом» — Віктор Шакирзян.

- Нещодавно Ольга Лірник запропонувала розповісти свою історію, з чого починалася моя справа. Я вдячний, що маю можливість поділитися важливою частиною свого життя у журналі «Рівняни». 

 

Сподіваюсь, кожному буде цікаво прочитати та дізнатись про мене та нашу ГО «Рівне Разом» — команду ентузіастів, які, не покладаючи рук, роблять наше місто кращим, - розповідає Віктор Шакирзян.

Під час урочистої презентації журналу відомі рівняни та герої публікацій отримали почесні дипломи та подяки за співпрацю.

Не менш важливою частиною презентації став благодійний аукціон. Лотом була картина, яку зняли у кліпі маленької рівнянки Євангеліни Шмід. Перемогу на торгах здобув Віктор Шакирзян. Виручені за картину кошти благодійники спрямують на допомогу дошкільнятам з малозабезпечених сімей у підготовці до 1 вересня.

Цей випуск журналу «Рівняни» є дійсно особливим. Адже ми до останнього тримали інтригу, хто саме прикрашатиме обкладинку видання.

 

Ми вирішили відзначити саме Віктора Шакирзяна та громадську організацію «Рівне Разом», яку він очолює, адже їхня діяльність звучить на все місто. Благодійні заходи, громадські ініціативи та відстоювання інтересів рівнян - це речі, які потребують гучного висвітлення у ЗМІ.

 

Саме тому такий вибір головного героя є закономірним, - розповідає деталі створення журналу головна редакторка Ольга Лірник.

Після презентації гості смакували давніми стравами української кухні від Руслана Плясулі та команди проєкту «Я – історія».

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень