Голосування за президента Білорусі: на дільниці в Пекіні виборцям роздають молоко та березовий сік

 

На виборчій дільниці в Пекіні білорусам після голосування на президентських виборах дарують білоруське молоко і березовий сік.

Про це в неділю, 9 серпня, розповів голова дільничної виборчої комісії в Китаї Роман Сокол, передає “Белтелерадиокомпания”.

“На території посольства Білорусі в Китаї у нас утворено виборчу дільницю на виборах Президента РБ. З урахуванням різниці в часі о 5 годині наша дільниця відкривається першою. Сьогодні ми очікуємо виборців не тільки з Пекіна, але і з Шанхая, Цідзіня та інших міст. Звичайно, пандемія коронавірусу вносить свої корективи в організацію голосування. На вході міряємо температуру, видаємо маски, антисептики. А після голосування кожному виборцю даруємо рідне білоруське молоко і березовий сік”, – зазначив Сокол.

9 серпня, як відомо, в Білорусі відбуваються президентські вибори.

Всього в списки виборців на нинішніх виборах президента включено 6 млн 844 тис. 932 людини і 5 тис. 319 білоруських громадян, які перебувають за межами республіки.

Читайте також:
Білоруський цугцванг: чим можуть закінчитися вибори в сусідній країні й чому Україна може отримати ще 1000 км кордону з Росією

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна