fbpx

Жінки цих знаків Зодіаку легко можуть забрати чоловіка з родини. Від них краще триматись подалі

Ці жінки володіють жіночим шармом, тому легко здобувають симпатію.

Терези

Жінки-Терези діють хитро. Поставивши за мету знайти другу половинку, яка їм подобається, вони починають активно дружити з конкуренткою, його дружиною. Такі дами випадково приходять в гості, просять невеликої допомоги і розповідають, як їм важко. Терезам вистачить п’яти хвилин поговорити наодинці з чоловіком, щоб “випадково” проговоритися про всі помилки і недоліки суперниці, видати її секрети і натякнути коханому, що його дружина його просто використовує у своїх цілях.

Такі жінки викликають довіру, тому повірити їм дуже легко.

Овен

Жінки-Овни в пошуках другої половинки дуже наполегливі, вони завжди йдуть до своєї до мети. Їх цілеспрямованості можна щиро позаздрити, і, як ви розумієте, вони досягають своїх цілей. Овни нічого не приховують: вони будуть розмовляти з чоловіком на очах у його ж дружини, а потім виявиться, що “ви все неправильно зрозуміли”. Тиждень тому чоловік випив із жінкою-Овном чашечку кави, вчора підвіз її до будинку, а сьогодні. Сьогодні він може залишитися в неї назавжди.

Звичайно, що все залежить від характеру жінки, але ці знаки Зодіаку можуть легко забрати чоловіка з родини, їхнє щастя для них вагоміше.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page