fbpx

Щопонеділка чоловік дає мені 500 гривень, більше я не отримую ні копійки, як би не просила. В магазин за продуктами ходимо ми разом, але обирає їх та платить за все мій чоловік. – Чого тобі ще не вистачає, холодильник завжди повний? – часто чую я від нього. Тоді я зовсім не розумію, чому він дає гроші чужій жінці

У нас в сім’ї починалося все дуже добре. Чоловік дарував мені квіти і подарунки та виконував всі мої бажання та прохання до нього. Правда, зустрічалися ми недовго – всього 3 місяці, а потім я переїхала жити до нього, і ми стали жити разом.

Зараз, чоловік дає мені щопонеділка 500 гривень. Якщо треба – може дати і трішки більше, але я повинна пояснити все йому: для чого мені ті гроші і привести вагомі аргументи. Причому, витрати на перукаря, манікюр, косметолога, нову сумку – це взагалі не обговорюється – чоловік відповідає просто «ні». У магазин, зазвичай, за продуктами ми ходимо разом, але вибирає, що купувати і платить за все він. І, головне, на продукти він ніколи не скупиться, бо любить поїсти смачно, а на мене шкодує грошей. І завжди говорить:

– Ну чого тобі ще не вистачає? Холодильник повний продуктів.

А навіщо мені його сало та м’ясо, якщо я це не їм.

Я обурююся і намагаюся пояснити чоловікові, що 500 гривень в тиждень – це ну дуже мало. Ось, скажіть, що можна купити на ці гроші жінці? Манікюр зараз недешевий, а про сумочку чи якусь кофтинку, я взагалі мовчу. Чоловік останнім часом часто говорить мені, щоб я виходила на роботу, і сама заробляла на свої “забаганки”. Але, якщо я вийду на роботу, хто буде займатися будинком? Адже, виконую всю домашню роботу сама, а її чимало.

Я завжди зустрічаю свого чоловіка з роботи зі смачною гарячою вечерею, всюди чисто і красиво. Коли я намагаюся це все йому пояснити, він говорить: це – твій вибір, і більше 500 гривень в тиждень твоя робота не варта. Ось, скажіть, хіба праця домробітниць так мало оплачується? А я, між іншим, навіть, ліжко за ним заправляю, і шкарпетки його, розкидані по всій квартирі, збираю – як служниця.

Говорить:

– Підеш працювати і тоді, я буду тобі допомагати і частину домашньої роботи буду робити сам.

Але я не хочу. Який у цьому сенс? Я буду приходити втомлена з тієї роботи, і навіщо мені тоді той манікюр? Та й що чоловік може зробити добре з жіночої роботи? Та й навіщо чоловікові стояти біля плити і заправляти ліжко, якщо у нього є дружина? Але, як йому донести, що жінка – це не тільки домогосподарка, а й – людина? І, щоб мати гарний вигляд і бути завжди в настрої, мені потрібна не робота, а гроші. Чоловік мій сам, до речі, обертається і дивиться на доглянутих і красивих дівчаток. А я можу бути ще кращою, просто в красу треба вкладатися матеріально. Ось як йому пояснити такі прості та зрозумілі, на перший погляд, речі?

В іншому – він дуже хороший, і я його дуже кохаю за все. У нього є колишня дружина і 2 дітей від першого шлюбу. Для них йому, чомусь, грошей зовсім не шкода – він їм щомісяця дає гроші. А мені все шкодує постійно. Як його мені переконати, що і мені потрібні кишенькові гроші? Що тепер я – його дружина і він повинен давати гроші мені, а не якийсь чужій жінці. Він мене зовсім не розуміє.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.

You cannot copy content of this page