fbpx

Гороскоп на тиждень 10 – 16 серпня 2020-го. Ці дні будуть непростими, але є знаки Зодіаку, яким астрологи пророкують гарну вдачу у всьому

Астрологічний гороскоп на тиждень 10 – 16 серпня 2020 для всіх знаків Зодіаку передбачає успішний період для багатьох представників.

Але деяким знакам варто більше уваги приділяти саме дрібницям. За матеріалами

Овен (21 березня – 20 квітня)

Весь тиждень комунікативні здібності Овнів будуть на висоті. Ви зможете вирішити чимало питань та самоствердитися в очах свого керівництва. Не бійтеся їм сказати про їхні помилки та відстоюйте свою точку зору на ті чи інші речі, якщо вважаєте її вірною.

У вашому оточенні з’явиться людина, яка дуже зацікавиться вашою персоною. Така цікавість буде пов’язана зі зміною вашого особистого життя. Якщо вагаєтеся в людині, яка проявляє до вас інтерес, просто дайте їй час і все згодом стане ясно.

На вихідних ви захочете спробувати себе в чомусь новому та незвичному. Можливо, у вас з’явиться нове хобі або ж вирішите займатися іншою справою в майбутньому. Добре подумайте над тим, як саме ви бачите своє життя хоча б за 5 років і тоді приступайте до дій, тільки дак досягнете найкращого результату.

Сприятливий день: 15 серпня.

Несприятливий день: 11 серпня.

Телець (21 квітня – 20 травня)

На початку тижня Тельці зможуть відчути якусь втому та брак сил буквально до всіх справ. Втім такий стан вас швидко втомить і вже в другій половині тижня ви покажете хороші результати.

Ймовірно, вас порадує знайома вам людина, яка запропонує цікаву роботу з вигідною оплатою саме для вас. Астрологи поки що радять не приймати поспішних висновків, а обдумати всі за і проти, щоб зробити вірний вибір.

Після важкого дня можете зайнятися ефективними дихальними практиками, прослухати курс медитації, зайнятися йогою чи просто поговорити з рідними людьми.

Сприятливий день: 12 серпня.

Несприятливий день: 14 серпня.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

А вже новий тиждень для Близнюків буде доволі складним та насиченим, але вам вистачить сил розібратись з усіма завданнями. В середині тижня на вас очікує незначна суперечка з коханою людиною. Свої емоції вам потрібно тримати під контролем, будьте спокійними, щоб все владналося. Холодний розум та спокійна розмова допоможуть владнати цю ситуацію.

На роботі у другій половині тижня також вас очікує не дуже приємна ситуація. Намагайтеся не вплутувати себе у пліткування та зберігайте нейтральну позицію. Емоційність та непорозуміння можуть призвести навіть до звільнення. Слідкуйте за своєю поведінкою та не дозволяйте собі чогось нехорошого.

Дотримуйтесь правильного харчування та уникайте важкої їжі.

Сприятливий день: 15 серпня.

Несприятливий день: 13 серпня.

Рак (22 червня – 22 липня)

Будьте уважними весь цей тиждень та намагайтеся ні з ким не спілкуватися, адже непорозуміння вирішиться, а неприємний слід залишиться. На роботі час буде проходити дуже швидко: ви братиметеся за цікаві завдання, тож не помітите, як проходитимуть години.

Вже в середині тижня вам спадуть на думку цікаві ідеї. Розкажіть про них своїм найближчим людям, яким ви довіряєте. Можливо, згодом ви зможете щось цікаве реалізувати в житті. Астрологи радять не позичати гроші, адже це може погано для вас обернутися.

Субота пройде весело та енергійно. Якщо ви проведете вихідні з друзями, то чудовий настрій та позитив вам точно забезпечений надовго.

Сприятливий день: 11 серпня.

Несприятливий день: 13 серпня.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Левам варто набратися сил перед новим життєвим етапом. Якщо ви чітко вирішили, що хочете все змінити у своєму житті і розпочати нове життя, то знайте, що на початку вам буде не легко. Постарайтеся до всього підходити вдумливо і продумувати всі деталі наперед.

Будьте уважними під час домашніх справ. Пильну увагу варто звернути на засоби побутової хімії. Увесь тиждень вам варто бути дуже уважним до власного оточення і фільтрувати все, що вам говорять люди.

Не забувайте про спорт. Тиждень буде сприятливим для будь-якого фізичного навантаження. Намагайтеся більше ходити пішки та обов’язково відчиняти вікно перед сном, це піде вам лише на користь.

Сприятливий день: 15 серпня.

Несприятливий день: 12 серпня.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Для Дів цей тиждень розпочнеться з домашніх турбот. Не витрачайте багато фінансів та сил на те, чого ви так сильно бажаєте. Астрологи застерігають, що вам варто трішки почекати зі швидкими рішеннями.

Невдовзі вас чекає приємна зустріч з цікавими людьми, які стануть вашими хорошими друзями. Увесь тиждень для вас буде легким та насиченим.

На вихідних займіться творчою роботою: малюйте, вишивайте, пишіть вірші, грайте на піаніно чи спробуйте спекти смачний торт. Неділя – вдалий період для планування майбутнього тижня.

Сприятливий день: 10 серпня.

Несприятливий день: 11 серпня.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Терезам цього тижня рекомендовано позбутися від старих та зайвих речей у квартирі. Постарайтеся навести лад та викинути увесь непотріб, яким ви не користуєтеся. Також вам не завадить змінити свій розпорядок дня та перейти на здорове харчування.

На самотніх представників знаку чекають приємні зміни в особистому житті. На роботі з’являться нові проєкти та завдання, однак не забувайте приділяти час доброму відпочинку. Не сперечайтеся з колегами чи керівництвом, адже це суттєво може пошкодити вашій кар’єрі.

У четвер займіться питанням нерухомості. Цей день сприятливий для оренди житла, переїзду чи навіть купівлі.

Сприятливий день: 13 серпня.

Несприятливий день: 16 серпня.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

На Скорпіонів очікує доволі спокійний тиждень, без надмірних переживань та великої кількості справ. Все буде проходити легко та цікаво для вас. Ваше життя може зовсім скоро змінитися на краще лише завдяки тому, що всі негативні емоції та події ви почнете пропускати повз себе. Ймовірно, в цьому вам допоможуть різноманітні практики чи медитації.

В середині тижня у вас буде неабияке натхнення та бажання кардинально змінити своє життя. Якщо ви зможете позбутися від спогадів свого минулого життя, то у вас все неодмінно вийде на краще.

На вихідних складіть собі список справ, які приносять вам задоволення. Це може бути приготування нових страв, складання планів, зміна інтер’єру чи власного іміджу. Сонячна погода сприятиме потоку чудового настрою та гарного відпочинку.

Сприятливий день: 10 серпня.

Несприятливий день: 11 серпня.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не зациклюйтеся особливо на якихось проблемах, спробуйте отримувати задоволення від роботи, спілкування зі своїми друзями чи спільних вечорів з коханою половинкою. Цього тижня самоосвіта є першочерговим завданням для вас.

Завдяки вашій ерудиції та талановитості, вам буде під силу зараз виконати будь-яку роботу. Зірки підказують, що всередині тижня ви можете витратити значну суму грошей на подарунок дуже близькій для вас людині. Тому правильно розподіліть свої фінанси.

Дуже благополучним для Стрільця буде саме кінець тижня, неділя. Астрологи радять представникам знаку не закриватися від світу, а навпаки – бути відкритими та добродушними. День принесе вам свіжу порцію креативу та нових можливостей.

Сприятливий день: 12 серпня.

Несприятливий день: 10 серпня.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Цього тижня в Козерогів дуже зміцниться впевненість в собі, сила волі та здатність до реалізації задуманих планів. У вас посиляться розумові здібності, тож ви зможете з легкістю виконати будь-які завдання, які вам доручить керівництво, і виконати їх добре.

Використайте вільний час з користю для себе і інших. Подумайте над тим, як ви хочете надалі провести своє життя та продумайте конструктивні дії. Ввечері розслабтеся за допомогою медитації чи перегляду хорошого фільму з близькою людиною.

На вихідних особливу увагу приділіть своїм цінностям та вирішіть, що є для вас в житті важливішим. Якщо перед вами постане питання якогось вибору, то насамперед багато разів подумайте, а тоді дайте чітку відповідь. Провести день в гармонії вам допоможуть ваші рідні.

Сприятливий день: 15 серпня.

Несприятливий день: 13 серпня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Новий тиждень для Водоліїв буде трішки напруженим. Вам буде важко дати собі раду вдома і на роботі. Астрологи радять не віддаватися на повну всім поставленим завданням та домашнім клопотам, адже ви можете зовсім втомитися. Дайте собі трохи відпочинку: переключіться на перегляд нового серіалу, фільму, читання книжки. Будь-який відпочинок дасть вам прилив сил.

В середу у вас виникнуть цікаві ідеї. Вони будуть пов’язані з творчістю та вашим вільним часом. Ймовірно, ви придумаєте якийсь доволі цікавий план, як саме проводити цікаво та раціонально свій час не витрачаючи його на якісь нікому не потрібні дрібниці.

Будьте обачними на дорогах. Водоліям не варто відволікатися на розмови в салоні з пасажирами чи просто телефоном. А тим, хто переходить дорогу – варто забрати телефон з рук і оглянутися в сторони. На вихідних займіться генеральним прибиранням своїй власній оселі. Порядок у вашій оселі серйозно покращить ваш настрій та створить затишну атмосферу.

Сприятливий день: 14 серпня.

Несприятливий день: 15 серпня.

Риби (21 лютого – 20 березня)

У Риб увесь тиждень буде поганий настрій, краще не сперечатися ні з ким, щоб не зробити ще гірше ніж є. Вам доведеться зіткнутися з досить неприємними ситуаціями. Плекайте в собі мужність і не здавайтеся. Ваше бажання і можливості покращать загальний стан справ.

Ви можете отримати хорошу фінансову винагороду за справу, якою давно займалися. Будьте уважні з витратами – є велика ймовірність придбати неякісний товар. Особливо це стосується кухонної техніки та смартфонів. Тож, якщо є можливість – відкладіть покупку на наступний тиждень, від цього ви лише виграєте.

Вихідні найкраще провести на природі, чи на дачі. Якщо маєте можливість – навідайтеся в гості до своїх батьків, це принесе усім щастя та радість.

Сприятливий день: 16 серпня.

Несприятливий день: 10 серпня.

Автор: Квітослава Туз

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне, з вільних джерел.

You cannot copy content of this page