1 015 3 хв

MamaRika пояснила, чому не взяла прізвище чоловіка після весілля

Нещодавно українська співачка і її коханий Сергій Середа побралися в Таїланді

MamaRika пояснила, чому не взяла прізвище чоловіка після весілля

MamaRika

На початку карантину MamaRika потішила шанувальників довгоочікуваною новиною: вона зіграла весілля зі своїм коханим Сергієм Середою. Та ще й де — в Таїланді! Церемонія пройшла в повній секретності, про радісну подію подружжя розповіло вже після повернення до Києва.

Відео дня

І якщо злітати на острови пара встигла, то деякі юридичні нюанси їм ще треба буде владнати. Наприклад, Настя (справжнє ім'я MamaRika, — прим. ред.) досі не взяла прізвище чоловіка, про що зізналася Новому каналу під час зйомок десятого, ювілейного, сезону "Хто зверху?".

"Спочатку ми розписалися в Києві. Причому зробили це без нічого: на розпис прийшли в джинсах і толстовках. А через кілька днів полетіли в Таїланд, щоб провести там романтичну церемонію. Саме тому я не встигла поміняти прізвище — могли бути проблеми з документами за кордоном. Але Сергій починає натякати, що вже пора щось із цим робити", — сміється MamaRika.

Реклама

Носити прізвище чоловіка артистка зовсім не проти. Так що це всього лише питання часу.

Доведеться підкоритися: якщо вже вийшла заміж, то треба, щоб все було по фен-шую. Та й Анастасія Середа — звучить добре,

— додала співачка.

Шоубіз
MamaRika
MamaRika
Селебріті
Поділитись:

Новини партнерів

Реклама