Другий рівень небезпеки - помаранчевий: на Закарпатті штормове попередження

11.08.2020 07:18 2524 0
Другий рівень небезпеки - помаранчевий: на Закарпатті штормове попередження

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології попереджає, про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди.

Шторм НЯ: Попередження про пожежну небезпеку: 11-12 серпня на більшій частині території Закарпатської області очікується надзвичайна (5-й клас), місцями висока (4-й клас) пожежна небезпека. (ІІ рівень небезпечності, "помаранчевий")

ПРОГНОЗ ПОГОДИ

На добу з 21 год. 10 серпня до 21 год. 11 серпня 2020 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень місцями дощ. Вночі та вранці в горах подекуди слабкий туман. Вітер північно-східний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 11-16° тепла, вдень 25-30°, на високогір'ї 17-20° тепла. Народний прогноз погоди: 11 серпня відзначається день святого мученика Калинника. Слідкували у минулі часи за вівсом на Калинника: якщо спілий овес вдруге зазеленіє - осінь буде непогожою. У давнину існувало таке поняття як "мороки" - це похмурий туманний час, який був характерний для цього дня. Читайте також: https://pershij.com.ua/podykhaty-hirskym-povitriam-73-richnyi-didus-u-96-te-pidniavsia-na-hoverlu-foto/   Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!