Ветерани будівельної галузі Рівного знають, як дати місту «друге дихання» (ФОТО)

Напередодні з ними поспілкувався голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян

Ветеранів будівельної галузі, які присвятили своїй роботі по кілька десятків років і розбудовували Рівне, з профейсійним святом привітав голова громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян.

Ми відзначаємо людей, які збудували місто, створили обличчя Рівного таким, яким ми його бачимо тепер. Усі ці люди володіють колосальним професійним і життєвим досвідом, спілкуючись з ними, відчуваєш, що таке професійність, чіткість, пунктуальність і дисципліна, - наголошує Віктор Шакирзян.

На фото - голова громадської організації "Рівне Разом" Віктор Шакирзян

Заслужені будівельники прийшли на зустріч із великою кількістю пропозицій - із тим, що реально можна зробити уже зараз, аби покращити ситуацію в обласному центрі.

Зокрема, пропонують зупинити хаотичну забудову і відновити справжню красу Рівного, яке завжди славилося чистотою своїх широких вулиць, кількістю квітників і клумб та охайністю дворових територій.

Учасники зустрічі були одностайні у тому, що місто гостро потребує господаря, який зможе втілити планову і продуману розбудову Рівного. Ветерани будівельної галузі сподіваються, що нове покоління будівельників, яке вже сьогодні приходить їм на зміну, надасть місту новий вектор розвитку. А місто отримає «друге дихання».

Від імені громадської організації «Рівне Разом» Віктор Шакирзян привітав ветеранів з їхнім професійним святом та передав будівельникам заслужені подяки та грамоти, а також подарункові сертифікати й сувеніри.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень