Поділитись:

Волинянка стала чемпіонкою України з веслування (фото)

Вівторок, 11 серпня 2020, 15:47

Жителька Боратина Ольга Демчина успішно виступила на чемпіонаті України з веслування на байдарках та каное серед дорослих, виконавши норматив майстра спорту.

Змагання, що відбувалися у Дніпрі, зібрали 25 команд з різних областей України. На запливі у «байдарці-двійці» (К-2) на дистанції 1000 м Ольга разом з колегою продемонструвала блискучий результат та посіла 3 місце. Такого показника цілком вистачило, аби отримати новий титул та стати майстром спорту з веслування серед дорослих, – повідомили на сайті Боратинської сільської ради. 

Та на цьому спортивні досягнення дівчини не завершилися. Кількома днями пізніше відбувся чемпіонат України з веслування на байдарках та каное серед юніорів та молоді до 23 років, виступ на якому теж був успішним. Веслувальниця завоювала одразу кілька призових місць, серед яких 4 місце у байдарці-одиночниці на дистанції 500 м, 3 місце у байдарці-одиночниці на дистанції 200 м, 1 місце у байдарці-четвірці (збірний екіпаж) на дистанції 500 м. Окрім цього, Ольга посіла 1 місце у байдарці-двійці на дистанції 500 м, підтвердивши звання майстра спорту.

«В умовах карантину тренуватися було важко і незвично, але періодично я виходила на воду, – розповідає Ольга Демчина. – Будь-які змагання або чемпіонат для мене дуже важливі, адже за кілька хвилин ти маєш продемонструвати усю свою майстерність та підготовку, якою займаєшся впродовж року. Своїм виступом я задоволена, вважаю, що виклалася на повну. Дякую всім за підтримку, яку я отримую, вона штовхає мене на нові звершення».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

 

Надрукувати
мітки:
коментарів