Шоумен Сергій Притула іде в мери Києва

З лютого 2017 року Сергій Притула є постійним ведучим українського національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення"

Автор фото, UNIAN

Підпис до фото, З лютого 2017 року Сергій Притула є постійним ведучим українського національного відбору на пісенний конкурс "Євробачення"

"Мене звати Сергій Притула. Ви знаєте мене як успішного телеведучого... Сьогодні я так само хотів, щоб ви дізналися і пізнали мене з іншого боку. Як людину, якій не байдуже те, що робиться в Києві", - заявив Сергій Питула в промові на з'їзді партії "Голос", від якої і балотуватиметься на посаду столичного мера.

Наразі найбільшу підтримку киян має чинний мер Віталій Кличко: за нього готові проголосувати 41,7% громадян, опитаних на початку серпня соціологічною групою "Рейтинг".

Сергію Притулі ж соціологи віддають друге місце, його готові підтримати 11,6% виборців. А за кандидатку від "Слуги народу" Ірину Верещук готові віддати голос 9,4% виборців.

Майже стільки ж - 9% підтримки - в Андрія Пальчевського.

"Кращий Київ"

У своїй промові Сергій Притула наголосив, що саме в Києві живе його родина та ростуть діти, а сам він тут працює і сплачує податки.

"Як будь-яка нормальна людина я хочу бачити кращий Київ. Чистий, безпечний, інклюзивний, не загазований, з розумним будівельним плануванням, а не захаращеним. Я хочу бачити Київ, в якому люди не старіють в заторах", - заявив Сергій Притула, додавши, що вважає це цілком можливим для міста з бюджетом "другим після державного".

Сергію Притулі 39 років. Він народився на Тернопільщині. І, крім кар'єри на телебаченні, він також відомий у волонтерських колах.

Пропустити Facebook допис, 1

Контент недоступний

Дивіться більше у FacebookBBC не несе відповідальності за контент інших сайтів.

Кінець Facebook допису, 1

Раніше голова "Голосу" Кіра Рудик заявляла, що на наступних місцевих виборах партія йтиме з гаслом "Твій голос здатен".

Хочете отримувати найважливіші новини в месенджер? Підписуйтеся на наш Telegram або Viber!