Кримінал

У Чернігові побили дівчину. Підозрюваного затримали патрульні

Вчора близько сьомої вечора на лінію «102» надійшло повідомлення, що на вулиці Козацькій невідомий побив дівчину. На місце направили екіпаж патрульної поліції.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що 26-річна дівчина стала свідком, як двоє чоловіків посеред вулиці били собаку. Дівчина стала на захист тварини: стала кричати, що так робити не можна і вона викличе поліцію, якщо знущання не закінчаться. Також вона стала фотографувати на телефон все, що відбувалося.

За словами потерпілої, один з невідомих став дуже поводитися: відібрав мобільний телефон та кілька разів вдарив дівчину так, що вона впала.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині син відлупцював свою матір до смерті

Посадивши потерпілу до службового авто, інспектори вирушили у напрямку, куди пішли невідомі. За кількасот метрів дівчина вказала на громадянина, що ішов уздовж дороги, вказавши, що це той, хто її побив.

Патрульні зупинили громадянина та, побачивши поліцейських, чоловік став проявляти агресію, не реагував на зауваження та намагався утікти. У зв’язку з цим та задля забезпечення безпеки інших громадян, відповідно до ст. 44 Закону України «Про Національну поліцію», охоронці порядку були змушені застосувати до особи заходи фізичного впливу.

Як тільки громадянин заспокоївся, його доставили до медзакладу для проходження огляду. Результат – алкогольне сп’яніння. Далі чоловіка та заявницю патрульні відвезли до Чернігівського відділу поліції для з’ясування всіх обставин події та написання заяви.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

Джерело: Патрульна поліція Чернігівської області

Ще статті по темі

Back to top button