ДТП на трасі Київ-Чоп: внаслідок аварії на Львівщині постраждало 8 людей (ФОТО, ВІДЕО)

12.08.2020 11:39 277 1
ДТП на трасі Київ-Чоп: внаслідок аварії на Львівщині постраждало 8 людей (ФОТО, ВІДЕО)

На трасі Київ – Чоп поблизу села Пасіки-Зубрицькі, що на Львівщині, 11 серпня, сталася масштабна ДТП. Постраждали восьмеро людей.

Інформацію про кількість травмованих підтвердили в Департаменті з питань цивільного захисту населення Львівської ОДА
"Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля BMW, 26-річний житель Одеси, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де відбулося зіткнення з автомобілями Citroen, яким керував 64-річний мешканець Жовківського району, та Toyota, за кермом якого перебував 59-річний мешканець Тернопільської області", – повідомили у поліції Львівщини.
[gallery ids="251638,251639"]

Відомо, що:

  • Водій автомобіля BMW, мешканець Одеси 1994 року народження, рухаючись у напрямку Чопу, врізався в Citroen, під керуванням мешканця Львівщини 1956 року народження.
  • Також ударом зачепило Toyota Rav4 під керуванням мешканця Тернопільщини 1961 року народження.
  • За попередніми даними поліції, 26-річний водій BMW не обрав безпечної швидкості та виїхав на зустрічну смугу. Удар був такої сили, що у BMW відірвало задні колеса. Авто відкинуло у кювет.
  • Водій і троє пасажирів BMW отримали травми. Також постраждав водій Toyota і четверо його пасажирів. В результаті ДТП 8 людей, серед яких одна дитина 13 років, із травмами різного ступеня важкості госпіталізовані у Львівську лікарню швидкої медичної допомоги.
https://www.youtube.com/watch?v=7N6xWnPJW6Y Читайте також: https://pershij.com.ua/kpp-tysa-porozhnii-na-luzhantsi-velychezna-cherha-sytuatsiia-na-kordonakh-zakarpattia/ Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram

Теги: ДТП
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 1

Інга

12 серп. 2020 р., 18:13
О Боже! Скільки свякої біди трапляється на дорогах, жах. Давайте будемо обачнішими!!!!