• Головна
  • У МОЗ розповіли, що на Львівщині найбільша завантаженість ліжок у лікарнях, - ВІДЕО
12:10, 12 серпня 2020 р.
Надійне джерело

У МОЗ розповіли, що на Львівщині найбільша завантаженість ліжок у лікарнях, - ВІДЕО

Фото - з відкритого доступу

Фото - з відкритого доступу

Сьогодні, 12 серпня, під час онлайн-брифінгу міністр охорони здоров'я Максим Степанов розповів, що найбільша завантаженість ліжкомісць є у Львівській області. 

Як повідомляє журналістка 032.ua, очільник міністерства охорони здоров'я Максим Степанов наголосив, що завантаженість ліжкомісць у лікарнях на Львівщині становить 53%. Це найбільший показник серед усіх областей країни. Однак середній показник завантаженості ліжок у лікарнях по Україні становить 24%. 

"Якщо подивитися загалом на те, що в нас відбувається в Україні, то цей показник є на рівні 24%. Зрозуміло, що ця ситуація нерівномірна по всіх регіонах. Найбільша завантаженість ліжок у Львівській області, що складає більше 53%. На другому місці Київ, із завантаженістю 48%, а на рівні 46% перебувають Івано-Франківська, Чернівецька та Рівненська області", - додав посадовець.

За словами Максима Степанова, питанням маршрутизації повинні займатися Департаменти охорони здоров'я. Усіх пацієнтів з підозрою на COVID-19 обов'язково мають госпіталізовувати у визначені для лікування коронавірусу лікарні. У свою чергу, МОЗ контролюватиме всі ці процеси.

Нагадаємо, що станом на ранок середи, 12 серпня, у Львівській області підтверджених 11 308  випадків інфікування коронавірусом. З них - 310  людей померли та 3 040 пацієнтів одужали.

Читайте також: Статистика захворюваності на коронавірус в Україні: актуальні дані за 12 серпня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#коронавірус #ліжкомісця #Львівщина #Львівська область #Львів #МОЗ #новини Львів #новини Львова
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
39,37
39,41
EUR
42,85
42,90
PLN
9,90
9,92
Оголошення
live comments feed...