fbpx

Олег перебрався в мою квартиру і ми стали жити разом. Я добре заробляла, тому питання грошей мене цікавило мало. А Олег сказав, що має свій бізнес, усі його гроші на рахунку в банку, тому усе купувала я. Правда відкрилася якось випадково. Мене відправили у відрядження на пару днів. Відрядження я любила, тому погодилася, не замислюючись. А коли повернулася, то виявила дуже несподівану річ

Сьогодні я дізналася таку новину, після якої я прийняла рішення розлучитися з Олегом, якого дуже кохала і кохаю досі, остаточно і безповоротно, не озираючись назад. Олег з’явився в моєму житті близько трьох років тому, коли я мала щастя познайомитися з ним на корпоративі, він теж був туди запрошений.

Настрій у всіх був чудовим, святкування підходило до завершального етапу. Отже урочисті промови залишилися в минулому, тому тепер ми веселилися, як то кажуть, кожен сам по собі. Натанцювавшись вдосталь, я трохи втомилася, тому присівши за свій столик, стала уважно спостерігати за всім, що відбувається. Я помітила, навіть, скоріше, відчула на собі пильний погляд. Обернувшись, я помітила Олега – блакитноокого милого хлопця, приблизно, мого віку. Тут і відбулося наше знайомство, яке не принесло мені нічого хорошого.

Олег підійшов до мене, поцікавився, хто я і що тут роблю, потім запропонував провести до будинку. Проводи затягнулися, майже, на три роки – він залишився у мене в моїй красиво обставленій за останньою модою квартирі. Спочатку здавалося, що я потрапила в казку, адже мій друг виявився цілком успішним, сильним, сміливим, надійним і спритним. У нього був невеликий бізнес за кордоном.

Окрилена коханням, я перестала помічати очевидні речі, наприклад такі, що Олег досить рідко виходить з дому, користується мобільним телефоном тільки тоді, коли мене немає поруч, а якщо виходить в магазин, то завжди просить у мене гроші, так як його знаходяться на рахунках в банках. Я в той час вже не з чуток знала, що таке бізнес, тому телефонні розмови мене не бентежили і не дивували, а походи по магазинах, в яких я завжди розплачувалася сама, вважала чимось буденним, адже людина я теж, м’яко кажучи, не бідна.

Правда відкрилася якось випадково. Мене відправили у відрядження на пару днів. Відрядження я любила, тому погодилася, не замислюючись. А коли повернулася, виявила, що один з моїх депозитних рахунків виявився повністю обнулений. Ось тут в моїй голові відразу сформувалася картинка: Олег багато говорив на тему фінансів, задаючи різні питання, в яких досвідчені тільки грамотні фінансисти. Втім, його розумові здібності мене вражали. Я звернулася за допомогою до свого доброго знайомого. Буквально через пару годин він зателефонував мені і попросив зустрітися.

Виявилося, що в Олега я така не одна. Він вміло знаходив підхід до жінок і жив собі добре за їх рахунок. Я повернулася додому і, не знайшовши його там, швидко склала речі, які купувала для свого коханого на свої гроші. Я не знала, що мені робити, адже я його дуже кохаю, я дуже до нього звикла. Можливо спробувати з ним поговорити і він скаже мені правду і я його пробачу. А якщо він взагалі не повернеться, що тоді, як жити без коханої людини.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.

You cannot copy content of this page