fbpx

Ми з чоловіком купили будинок і запросили на новосілля його родичів. Але ніхто з гостей не був радий за нас, що було видно по їх перешіптуванню один з одним. Так що після цього ми знову перестали особливо спілкуватися з мамою і сестрами чоловіка

Почалося все з того, що я зі своїм чоловіком накопичила грошей і вирішила купити будинок. В цей час також своє житло вирішила придбати і Ірина, молодша сестра мого чоловіка. Правда, вона майже нічого перед цим не накопичила, так що шукала собі квартиру дешевше. І, що дивно, більше навіть шукала житло не вона, а свекруха, яка буквально ходила вулицями, розглядала розклеєні оголошення і переглядала газети, де писалося про продаж квартир або будинків.

А ще вона постійно запитувала мене, скільки ми з чоловіком накопичили грошей і чи не можемо ми якусь частину з них виділити її доньці Ірині. Ми, природно, відмовилися віддавати зароблені нами гроші, і це дуже не сподобалося свекрусі, вона навіть перестала до нас приходити. А Ірина все-таки купила собі потім маленьку однокімнатну квартирку без ремонту в старому будинку.

Те, що свекруха перестала до нас приходити, мене особливо не засмутило. Зате так ми з чоловіком змогли повністю присвятити себе один одному, сильніше зосередилися на пошуку нерухомості. Правда, при цьому до нас постійно приходила Ірина, щоб похвалитися тим, що ми все ще в пошуках житла, а вона-то вже собі квартиру купила.

Але нас це ані трохи не бентежило, ми старанно шукали житло і через деякий час нам на очі потрапило оголошення про продаж котеджу з великою знижкою. Ми з чоловіком подивилися цей будинок, він нам дуже сподобався, незважаючи на відсутність огорожі не які недоробки на другому поверсі, так що ми тут же уклали договір і оформили угоду купівлі-продажу. Нашій радості не було меж, так що в честь такої події ми пробачили всі образи і покликали на новосілля свекруху разом з її дочками – Іриною та Катериною.

Коли все сімейство зайшло подивитися на будинок, відразу стало зрозуміло, що він ошелешив їх і підкорив з першого погляду. Вони просто не могли зрозуміти, як нам з чоловіком, які ніколи не шикували особливо, вдалося зробити настільки вдале придбання. Свекрусі і двом її дочкам навіть в голову не могло прийти, що ми весь час економили, щоб накопичити грошей на таке диво.

Ніхто з гостей не був радий за нас, що було видно по їх перешіптування один з одним. Так що після цього ми знову перестали особливо спілкуватися з родичами. Але потім у нас прихворіла дочка і ми попросили свекруху приїхати погостювати, щоб побути з дитиною, поки ми будемо на роботі.

Як тільки свекруха приїхала, я віддала їй ключі і пішла на роботу. Ось тільки, коли ми з чоловіком повернулися, то просто не впізнала свій будинок. Там все було догори дном, по ньому носилися одна дитина Ірини і троє дітей Катерини, яких вони їй здали, як в дитячий сад. Всі дітлахи шуміли, малювали на дорогих шпалерах, стрибали на ліжках…

Я вважаю, що свекруха зробила це спеціально. Після цього ми вже остаточно перестали спілкуватися з родичами чоловіка, а якщо дитину не було з ким залишити, ми просто брали її з собою на роботу. Це краще, ніж знову стикатися з такою дивною і неприємною сімейкою.

Фото ілюстративне – getcoolheads.

You cannot copy content of this page