Жан Рено – на Синевирі, Париж – у Львові: де в Україні змінали відомі фільми (ФОТО)

12.08.2020 22:51 954 0
Жан Рено – на Синевирі, Париж – у Львові: де в Україні змінали відомі фільми (ФОТО)

Не лише українські колоритні звичаї та традиції приваблюють іноземців, а й мальовнича природа та неймовірна старовинна архітектура. Часто іноземні режисери привозять свої команди в Україну, щоб відзняти ефектні кадри.

Від Карпат, Синевиру та Львова, до Києва та Прип’яті, і аж Одеси та Криму – краєвиди, вулиці та будівлі цих прекрасних місць можна побачити у відомих картинах. Трилер з Жаном Рено на Синевирі Зйомки картини «Холодна кров» проходили в українських Карпатах, в національному парку «Синевир», у Нью-Йорку та Канаді. Фільм з Жаном Рено у головній ролі створений за підтримки Державного агентства України з питань кіно і вийшов на широкі екрани у 2019 році.Світовим дистриб’ютором стрічки є компанія UNIVERSAL. Фільм розповідає про серійного вбивцю, який влаштував собі спокійну старість у будиночку на березі мальовничого гірського озера, де він живе на самоті. Та одного разу поряд з його помешканням трапляється нещасний випадок – дівчина розбивається на мотосанях. І кіллер, для якого вбити людину було буденною справою, вперше рятує чиєсь життя.   Три мушкетери у «львівському» Парижі У фільмі старовинний Львів перетворюється на Париж. На думку глядачів стрічки, він зовсім не поступається «оригінальному» місту. Сцени пригодницького фільму 1978 року «Д’Артаньян та три мушкетери» про французьких рицарів знімали у Львові та в трьох старовинних замках Західної України. Львівський маєток Потоцьких став у цьому фільмі резиденцією капітана Де Тревіля. Вірменський собор став стінами монастиря Дешо. У картині можна побачити сцени, відзняті в Олеському, Підгорецькому та Свірзькому замках: Свірзький замок – родове гніздо Д’Артаньяна та місце для пікніка короля. Прип’ять, що оживає Дещо таємнича зона відчуження Чорнобильської АЕС стала повноцінним місцем для зйомок американського фільму жахів «Заборонена зона» (2012), режисера Бредлі Паркера. За сюжетом стрічки, шестеро екстремалів приїхали в Україну на канікули. Вони разом з гідом відправилися у Прип’ять за «гострими» враженнями. Здавалося, радіоактивне місто покинуте та порожнє. Але як тільки сідає сонце, Прип’ять оживає – там відбуваються дивні речі. Мандрівників охоплює жах – вони розуміють, що не одні у цьому «мертвому місті».

ДЖЕРЕЛО

Читайте також: Частина сцен відомого фільму знята на озері Синевир https://pershij.com.ua/na-velykyi-ekran-vyishla-vidoma-strichka-iaku-znimaly-na-synevyri-foto/ Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!