fbpx

Коли я поїхала до подруги з маленькою дитиною, то чоловік поміняв замки в нашій квартирі та зібрав мої речі. Повернувшись, я дізналася, що в мене дому більше немає, а в чоловіка вже нове життя

Стосунки в нашій сім’ї з кожним роком погіршувалися все більше і більше. А на сьогоднішній день, ми взагалі на межі розлучення. Перший раз я сердито сказала чоловікові про розлучення, а все через якусь дрібну сварку. Але тоді у мене хоча б було виправдання, я тоді чекала дитину. Чоловік відразу ж став вибачатися і заспокоювати, а я, отримавши моральне задоволення зглянулася і пробачила його.

Тепер же ми дійсно на межі розлучення. Постійні суперечки переросли в далеко не безневинні. В основному вони виникали на ґрунті абсолютного нерозуміння, розбіжностей і повної протилежності поглядів на все. І ось після чергової суперечки я зібрала деякі речі і поїхала з маленькою донькою до подруги. А чоловік змінив замки і зібрав мої речі. Повернувшись через два тижні, я почула, що дому у мене більше нема. А потім вирушила шукати квартиру.

Заміна замків стала останньою краплею. Зараз ми з донькою живемо в орендованій квартирі. Я все ніяк не можу зважитися віднести документи на розлучення і спостерігаю в соціальних мережах як мій, поки все ще чоловік, розважається. А я в цей час якраз думаю де взяти гроші, щоб вистачило оплатити оренду.

Одружені ми були п’ять років. Зараз дитині вже три роки. Останній рік ми взагалі жили, як сусіди. Він йшов о восьмій ранку на роботу, поки ми спали, і повертався вночі, коли, знову ж таки, всі сплять. Ні тобі спільних вечорів, ні прогулянок, ні свят, ні вихідних. Кому потрібна така сім’я?

З усіх боків тільки й чую, що треба зберігати сім’ю. Тільки кому треба зберігати і для чого. Так у дитини хоч буде шанс бачити радісного батька раз на тиждень, при цьому не чути гучних суперечок батьків і не відчувати себе зайвою. Я навіть не зовсім розібралася, що відчуваю. Потрібен час, щоб зрозуміти. Можливо, саме час надасть шанс спробувати ще раз, почати заново або ж поставити жирну крапку в наших відносинах і розірвати шлюб.

Передрук без гіперпосилання на Ukrainians.Today суворо заборонений!

Фото ілюстративне – pixabay.

You cannot copy content of this page