Новини

КВУ назвав Ірину Геращенко і Артура Герасимова найвідповідальнішими серед керівників парламентських фракцій

КВУ назвав Ірину Геращенко і Артура Герасимова найвідповідальнішими серед керівників парламентських фракцій

За даними Комітету виборців України, найвищі показники активності серед очільників парламентських фракцій мають народні депутати від “Європейської Солідарності”, співголови фракції – Ірина Геращенко і Артур Герасимов.

Аналіз роботи керівників фракції проводився за оцінкою роботи в пленарних засіданнях Верховної Ради, участі в голосуваннях, відвідування засідань комітетів та законодавчої роботи.

Також за даними КВУ співголова фракції “Європейська Солідарність” Ірина Геращенко стала лідером за відвідуванням засідань комітетів. Народний депутат була присутня на 94% засідань комітету з питань зовнішньої політики.

Ірина Геращенко на своїй сторінці в Фейсбук написала, що у  найсильнішої і найпрофесійнішої фракції парламенту, якою є “Європейська Солідарність”, можуть бути тільки  найвідповідальніші лідери.

“Комітет виборців України назвав нас з Артуром Герасимовим найвідповідальнішими лідерами фракцій Верховної Ради. В нас просто немає шансу бути іншими – найсильніша і найпрофесійніша фракція вимагає відповідального лідерства. Важливо, що відповідальне ставлення до роботи в парламенті ми демонструємо і у владі, й в опозиції, відвідуємо всі засідання, активно працюємо над законопроєктами, з виборцями”, –  написала вона.

Нагадаємо, згідно з опитуванням, на виборах до Київської міської ради лідирує партія “Європейська Солідарність”, яка нарощує свої показники.

Раніше голова парламентської фракції “Слуга народу” Давид Арахамія вислухав критику на адресу президента Володимира Зеленського і його команди під час зустрічі з жителями Миколаєва.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.