Шторм НЯ: на Закарпатті оголошено помаранчевий рівень

14.08.2020 07:09 1599 0
Шторм НЯ: на Закарпатті оголошено помаранчевий рівень

Закарпатський обласний центр з гідрометеорології інформує про погодні умови на території області.

Попередження про стихійні та небезпечні метеорологічні явища, різкі зміни погоди

Шторм НЯ: Попередження про пожежну небезпеку по Закарпатській області: 13-15 серпня на більшій частині території Закарпатської області очікується надзвичайна (5-й клас), місцями висока (4-й клас) пожежна небезпека. (ІІ рівень небезпечності, "помаранчевий")

ПРОГНОЗ ПОГОДИ

На добу з 21 год. 13 серпня до 21 год. 14 серпня 2020 року по Закарпатській області: Мінлива хмарність, вночі без істотних опадів, вдень в горах короткочасні дощі, окремі грози. Вночі та вранці в горах слабкий туман. Вітер південно-східний 5-10, під час гроз місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 12-17°, вдень 25-30° тепла, в горах подекуди вночі до 9°, вдень 17-20° тепла.

Народний прогноз погоди

14 серпня відзначається свято Походження Хреста Господнього (Перший Спас). Наші пращури говорили, що у Спаса всього в запасі: і дощ, і вітер, і різна погода, тобто погоду у цей день передбачити було складно. Якщо все-таки у цей день буде дощ, то мало пожеж буває. З цього дня починаються проводи літа, може бути перший ранній нічний заморозок, початок холодних рос. Читайте також: https://pershij.com.ua/zavtra-zakarpattsi-vidznachatymut-medovyi-spas-pryvitannia/ Будьте в курсі з “ПЕРШИЙ.com.ua”– підписуйтесь на наш канал в Telegram, а також сторінку в Instagram
Будьте вкурсі з ПЕРШИЙ.com.ua - приєднуйтесь до наших спільнот:

Коментарі - 0

Поки немає коментарів, будьте першим, залиште свій відгук!