ОСТАННІ НОВИНИ

На Золочівщині розшукують водія, який збив жінку і втік

Ольга Денисяка

|

Поліція оголосила в розшук водія, який вночі 14 вересня у Золочівському районі збив 43-річну жінку і втік з місця ДТП. Внаслідок аварії місцева мешканка потрапила до реанімації. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації Нацполіції Львівщини. 

 

Аварія сталася 14 вересня близько 00:30 год. поблизу села Ясенівці Золочівського  району. 

Як попередньо встановили правоохоронці, невідомий водій, перебуваючи за кермом невстановленого транспортного засобу, наїхав на жінку-пішохода, 43-річну мешканку району, після чого втік з місця події. Потерпілу із тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, де її госпіталізували до реанімаційного  відділення. 

За фактом слідчі Золочівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – обмеження волі натермін до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. 

Досудове розслідування триває. Правоохоронці встановлюють обставини події та вживають усіх заходів для розшуку водія, причетного до скоєння ДТП, а також транспортного засобу, яким було скоєно наїзд. 

Також поліцейські просять зголоситись очевидців ДТП –  якщо ви володієте інформацією, яка допоможе розшукати автомобіль та встановити особу водія-втікача, зателефонуйте на оперативну лінію 102 або зверніться безпосередньо у Золочівський відділ поліції. 

Дізнавайтеся першими найважливіші і найцікавіші новини Львова – підписуйтеся на наш Telegram-канал та на сторінку у Facebook.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *