Поділитись:

У Луцьку бігтимуть у пам'ять про загиблих воїнів

Середа, 16 вересня 2020, 11:20

У Луцьку відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг з легкої атлетики в пам’ять про загиблих воїнів. Про це інформує Волинська ОДА.

Усіх бажаючих запрошують 26 вересня 2020 року до підтримати захід «Шаную воїнів, біжу за Героїв України!». Забіг стартуватиме о 10:00 у Луцьку на Театральному майдані.

Метою забігу є запровадження щорічної традиції вшанування пам’яті полеглих воїнів, що віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати свого друга чи подругу, брата чи сестру, батька чи матір, чоловіка чи дружину, сина чи доньку, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті нашого народу Героями. Кожен учасник зможе вшанувати пам’ять полеглих героїв, таким чином подякувавши та висловивши підтримку близьким наших воїнів, об’єднанню ветеранів та діючим військовослужбовцям, службовцям сектору безпеки та оборони України, волонтерам та свідомим громадянам, які бережуть цінності української державності та незалежності.

Зареєструватися можна за посиланням https://forms.gle/RF1dRvbaRbp9bgUh9

Реєстрація триватиме до 09:00 23 вересня 2020 року. У разі виявлення бажання присвятити забіг конкретній особі, потрібно вказати її ім’я, прізвище та по-батькові. Обов’язково необхідно заповнити поле в анкеті «електронна адреса», з метою подальшого надсилання кожному зареєстрованому учаснику листа-повідомлення з номером та ім’ям загиблого, за якого він здійснює забіг.

Видача номерів відбуватиметься з 9.00 до 9.55 на Театральному майдані. Забіг пройде на дистанції 1.2 км за маршрутом Театральний майдан – проспект Волі – перехрестя на вулиці Шопена і проспекту Волі – Театральний майдан.

ЧИТАТИ ТАКОЖ:

Надрукувати
мітки:
коментарів