16:25, 21 Вересня 2020

У Луцьку вилучили велику партію контрабандних цигарок та фальсифікованого алкоголю

Співробітники податкової міліції спільно з працівниками УСБУ у Волинській області на одній з вулиць міста Луцька виявили транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування великої партії контрабандних цигарок та фальсифікованих алкогольних напоїв.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

В рамках проведення операції «Акциз-2020» та досудового розслідування у кримінальному провадженні за ст. 204 КК України, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури, встановлено місцевого жителя, який незаконно транспортував підакцизний фальсифікат з метою його подальшої реалізації жителям обласного центру.

Відтак, правоохоронці провели огляд  транспортного засобу марки «Renault Trafic», у вантажному відділенні якого виявили та вилучили 20 тисяч пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка та 400 пляшок коньячних виробів, маркованих марками акцизного податку з явними ознаками підробки. Крім того, вилучили автомобіль марки «Renault Trafic», який використовувався для перевезення цигарок та алкоголю. Орієнтовна вартість вилучених ТМЦ становить близько мільйона гривень.

Наразі вирішується питання про накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності, а також проводиться весь комплекс заходів з метою притягнення винних осіб до кримінальної відповідальності.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: