Новини

Фокін поширює антиукраїнські вигадки в інтересах Росії – Княжицький

Фокін поширює антиукраїнські вигадки в інтересах Росії – Княжицький

Народний депутат від “Європейської Солідарності” Микола Княжицький заявив, що перший заступник представника України в Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін поширює антиукраїнські маніпулятивні меседжі в інтересах Росії

Про це він написав у Facebook.

“Заступник глави української делегації в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Вітольд Фокін упевнений, що війна на Сході України почалася через мовне питання, а “мовний закон” суперечить Конституції. Фокін сказав про це Українському радіо. Він ще багато чого наговорив. Але російські танки з’явилися на українській землі не через мовне питання”, – написав Княжицький.

Нардеп наголосив, що перебування на посаді заступника представника України в ТКГ людини, яка транслює російську пропаганду, є шкідливим.

“Як може представляти президента України Зеленського на перемовинах про припинення агресії Росії особа, яка транслює російську маніпуляцію в інтересах Росії? Очевидно, що вся робота цієї особи, яка поширює антиукраїнські вигадки, є шкідливою”, – підсумував Княжицький.

Нагадаємо, заступник голови української делегації в Тристоронній контактній групі Вітольд Фокін назва умови свого виходу зі складу ТКГ.

Раніше Вітольд Фокін заявив, що необхідно оголосити “загальну амністію” та особливий статус “всього Донбасу”.

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.