Волинь Новини

У місті на Волині перевіряли, чи дотримуються магазини та заклади карантинних вимог

Протягом минулого тижня спеціалісти Володимир-Волинського районного управління Держпродспоживслужби у Волинській області здійснили чергові моніторингові обстеження щодо дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних вимог, встановлених Постановами головного державного санітарного лікаря України від 09.05.2020 р. № 17 і № 20, від 02.06.2020 р. № 32 та від 06.06.2020 № 34.

Про це повідомляє сайт на Володимир-Волинської міськради.

Обстежили два магазини торгівлі непродовольчими товарами, дев’ять продовольчих магазинів, один заклад громадського харчування, три перукарні, та ТОВ «Володимир-Волинський ринок», де виявили низку порушень, зокрема:

  • не всі суб’єкти господарювання, працівники, які здійснюють торгівлю та відвідувачі перебували у вдягнених захисних масках;
  • адміністрацією не проведено навчання серед працівників щодо правил використання ЗІЗ, їх утилізації;
  • централізований збір використаних ЗІЗ, паперових серветок в окремі контейнери з кришками та одноразовими поліетиленовими пакетами з подальшою утилізацією не проводиться.

За недотримання протиепідемічних заходів в період карантину склали два протоколи про адміністративне правопорушення на винних осіб.

Leave a Comment