Новим в.о. директора ДБР став Олексій Сухачов

Новини 22 Вересня, 2020 431

Фото: ZMINA

Новим виконувачем обов’язків директора Державного бюро розслідувань став Олексій Сухачов.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на ZMINA, про це повідомили в ДБР.

У серпні цього року Сухачова призначили на посаду заступника директора ДБР. Із 2017 до 2019 року він працював заступником начальника Департаменту Генпрокуратури, а потім у Службі зовнішньої розвідки.

Згідно з декларацією, новий в.о. директора ДБР не має у власності жодної квартири чи будинку, однак має право безоплатного користування квартирою Баєвої Галини. Сухачов також володіє автівкою Toyota Camry вартістю 226 тис. грн, а його дружина Олена, яка також працювала в Генпрокуратурі, користується авто Lexus ціною в 420 тис. грн. На банківських рахунках подружжя зберігає 39 тис. дол. та близько 300 тис. грн.

Як відомо, наприкінці січня заступниками директора Державного бюро розслідувань, яке тоді очолювала Венедіктова, стали Олександр Соколов та Олександр Бабіков. Останній відомий тим, що працював у юридичній фірмі Aver Lex, яка захищала експрезидента Віктора Януковича. Після призначення Бабіков намагався спростувати інформацію активістів про зв’язки з Януковичем, проте потім на підтвердження слів активістів з’явилися документи.

Згодом НАЗК повідомило, що Бабіков справді захищав Януковича.

 

Коментарі

Позначки: ,