1. Новини Закарпаття
  2. >

Відомо, коли Чоп перемістять у "жовту" зону карантинних обмежень

22.09.2020 11:17 Суспільство ВАЖЛИВО

Закарпатська ОДА звернулася до Державної комісії для залучення представників місцевих органів влади для прийняття таких рішень. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба.

Закарпатська ОДА звернулася до Державної комісії для залучення представників місцевих органів влади для прийняття таких рішень. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олег Коцюба.

Місто Чоп вийде із червоної карантинної зони уже 24 вересня.

За його словами, у неділю були оприлюднені зміни критеріїв віднесення населених пунктів до зон епіднебезпеки. Приміром, тепер до червоної зони потраплятимуть території, де у 5 разів перевищений середній загальноукраїнський показник захворюваності на COVID-19, а також перевищений показник завантаження ліжок на 75%.

“Якщо на момент внесення міста Чоп до червоного рівня епіднебезпеки там були 22-є хворих і цей показник згідно з кількістю населення був значно перевищений, то наразі завдяки вжитим обмежувальним заходам вдалося знизити цей показник захворюваності. Відповідно до розрахунків епідеміологів Чоп наразі входить до жовтої зони. Однак з моменту внесення населеного пункту до червоної зони протягом двох тижнів цей рівень не можна було понизити. Зараз же з 24 вересня Чоп буде перебувати у жовтій зоні”, — повідомив Олег Коцюба.

Олександр КУРТА, Суспільне

Нагадаємо, на Закарпатті новий епідеміологічний поділ: Чоп знову в червоній зоні

Читайте на ГК:Бізнес на наркотиках приносив мільйони: закарпатці організували хитру схему та завозили до регіону заборонені речовини з-за кордону (ФОТО)
Читайте на ГК:Автобус із сюрпризом: крім пасажирів із Закарпаття до Праги везли контрабанду (ФОТО)
Читайте на ГК:Три великі райони області залишаться без електроенергії: у Закарпаттяобленерго повідомили причину
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська