Об’єднанні зусилля 2020: Як українські й американські спецпризначенці десантувалися у Хмельницькому

Армійці відпрацювали елементи бойового десантування посадочним способом з повітряного судна та перекидання сил швидкого реагування

Об’єднанні зусилля 2020: Як українські й…
Фото Олена Дудар

Українські та американські спецпризначенці на полігоні окремого полку ССО відпрацювали елементи бойового десантування посадочним способом з повітряного судна та перекидання сил швидкого реагування за допомогою конвертопланів V-22 Osprey, повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на АрміяInform.

Тактичні тренування спецпризначенців Сил спеціальних операцій Збройних Сил України та їхніх американських колег зі складу повітряно-тактичної групи ССО Збройних сил США в Європі Fiction Urchin розпочалися 17 вересня на одному з військових летовищ Повітряних Сил неподалік Вінниці.

Вишкіл відбувається в рамках стратегічного командно-штабного навчання "Об’єднанні зусилля 2020", що дозволить продемонструвати готовність України дати відсіч збройній агресії самостійно та з використанням механізмів міжнародної підтримки, також — підвищити взаємосумісність із силами і засобами НАТО.

Довідково. Bell V-22 Osprey — конвертоплан, який  поєднує окремі можливості літака і вертольота. Його розробляли понад 30 років у США компанії Boeing та Bell. Перебуває на озброєнні Корпусу морської піхоти США та ВМС США.

Нагадаємо, одночасно із стратегічним командно-штабним навчанням передбачається проведення інших багатонаціональних навчань та заходів за участю підрозділів країн-членів НАТО та країн-партнерів — зокрема, українсько-американське навчання Rapid Trident.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme