Новини

Зеленський і його команда надали безліч приводів для кримінальних справ — Тука

Зеленський і його команда надали безліч приводів для кримінальних справ — Тука

За рік свого перебування при владі президент Володимир Зеленський і його команда надали безліч приводів для відкриття кримінальних проваджень.

Про це в ефірі “Прямого” заявив заступник міністра тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб (2016-2019) Георгій Тука.

“За цей рік володарювання не тільки сам Зеленський, але і його команда, до якої я зараховую обидва Кабінети Міністрів, надали вже стільки приводів для кримінальних проваджень… Починаючи від порушення законодавства щодо розпуску попереднього скликання Верховної Ради”, – сказав Тука.

Він також висловив переконання, що проти чинної влади будуть відкриті справи про тиск під час розгляду в Конституційному суді.

“З моєї точки зору, це зловживання владою з боку президента. Що стосується Кабміну, то окрім ініціатив Геруса щодо електроенергії, там вже величезна кількість запитань щодо фонду по боротьбі з коронавірусом, з якого дерибанять мільярди, понад 30 мільярдів розпорошили.

Там вже нароблено стільки, що, повірте, я вже знаю стовідсотково кількість борзих, які готові лише тільки отримати команду “фас” і вже з різних сторін стоять на низькому старті. І такі пусті спроби, як зараз відпрацьовує “Казбек Рашидович” Портнов стосовно Порошенка, – цього не будуть використовувати. Це все маячня. Вони будуть конкретними справами доганяти”, – зауважив Тука.

Зеленський дивиться на ситуацію з ОРДЛО крізь призму піар-ходів і рейтингів — Турчинов.

Раніше у Комітеті виборців України заявили, що Зеленський використовує службові поїздки в регіони України для агітації за політичну партію “Слуга народу”.

ЗА РІК ЗЕЛЕНСЬКИЙ НЕ ВИКОНАВ ОСНОВНІ ПЕРЕДВИБОРЧІ ОБІЦЯНКИ – КВУ

Також слідкуйте за “Прямим” у FacebookTwitterTelegram та Instagram.