Стало відомо про те, що. Києві був помічений легендарний кабріолет Chevrolet Corvette. У мережі з'явилися перші фото.

Таким чином, повідомляється, що в Києві на вулиці помічений легендарний кабріолет Chevrolet Corvette Stingray, який був випущений ще в 1968 році.

Моделі того року вважаються колекційними, і дуже унікальними.

Оснащений цей автомобіль 5,7 літровим мотором карбюраторним. Він може генерувати від 300 до 350»коней". У парі з ним там працює 3-ступінчаста АКПП.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто відзначити, що машина знаходиться в ідеальному стані, і спокійно розсікає по столичних дорогах.

Нагадаємо, що Інсайдер назвав ціни на iPhone 12 без навушників і адаптера в комплекті. Що дивно, смартфон не подешевшає, якщо порівнювати з попередниками. Втім, за рахунок навушників і адаптера компанія змогла здешевити виробництво.

Як повідомляв Знай.иа, сервіс Google Карти навчили показувати світлофори. Досить зручна функція, особливо, якщо врахувати, що в мегаполісах постійні пробки, і деякі маршрути можуть істотно заощадити час.

Також Знай.иа повідомляв, що Ілон Маск пообіцяв повністю автономну Tesla. Повідомляється, що технологія отримає рівень водіння 5, Що означає, що автопілот може керувати самостійно авто, і навіть допомога людини не потрібна.