На Волині блукає чоловік з Чернівців, який не може повернутися додому. Чоловіка побили та пограбували. Про це пише Таня Ковальчук у спільноті Новини Горохова, повідомляє Волинь.ua.

"Хто бачив сьогодні цього чоловіка 20.09.20 Горохів можливо Луцьк.

Казав що ногами прийшов з Луцька, його там пограбували і побили і не має коштів щоб повернутися додому сам він з Чернівців.

Казав що ходив до 3 батюшок і йому відмовили в допомозі, він в Рожищанському районі монастир будував і був учасником майдану", - йдеться у дописі.

Нагадаємо, у місті Нікополь Дніпропетровської області біля місцевої школи п'ятеро неповнолітніх дітей напали на 12-річного хлопчика. Вони його душили, били по голові, животу.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Потерпілий був з двома друзями, але ті не змогли їх розняти, тому побігли за батьками. Побитого підлітка забрали до лікарні. Заяву в поліцію також написали, побої зняли. Встановлюються особи нападників. Відомо, що це були діти циган, вік від 8 до 12 років.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що у Львові помер бездомний, над яким по-звірячому познущалися підлітки - лупцювали дротом і обливали машинним маслом. У чоловіка була важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку важкого ступеню із крововиливом у мозок.

Також портал Знай.uа писав, що нелюдська жорстокість покидьків шокувала Дніпро: "Посадили на ланцюг і кинули помирати" Дівчина проїжджала повз, коли побачила собаку і зрозуміла, що з нею щось не в порядку.

Також портал Знай.uа писав, що на Буковині чоловіка засудили за звірячий злочин - випив і підпалив. За наругу над тілом померлого буковинця засудили до 2 років позбавлення волі.