UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У столичному зоопарку відкрили величезний паркінг

Три поверховий паркінг збудований біля самісінького зоопарку
 

У столичному зоопарку відкрили величезни…

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на пресслужбу КМДА.

Зокрема, на території паркінгу одночасно може розміститися 435 автомобілів. Паркінг розташований на території господарської зони зоопарку – з боку вулиці Зоологічної. Для облаштування будівлі паркінгу на території зоопарку демонтували застарілі та аварійні приміщення, а частину споруд перенесли.

"Новий паркінг обладнаний всіма необхідними сучасними інженерними системами, що інтегровані в загальну диспетчерську систему зоопарку. Тут встановили і енергоефективну систему автоматичного керування освітленням паркінгу. З урахуванням зростання кількості електротранспорту на паркінгу встановили 7 зарядних станцій, що дозволять одночасно заряджати 21 електроавтомобіль. Працює сучасна охоронна система", – повідомив Віталій Кличко.

Для можливості входу відвідувачів із паркінгу до зоопарку на першому поверсі облаштували вхідну групу з касою.

Для оплати послуг паркування та купівлі квитків до зоопарку, крім каси, встановили 3 автомати для безготівкового розрахунку. Та 1 – що підтримує також операції із паперовими грошима. Всі платіжні термінали та сама система керування паркінгом виготовлені та встановлені вітчизняним виробником.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme