Скандал із забраною священиком дитиною у її матері: суд виніс рішення (ВІДЕО)

2729 0

Ми у соцмережах:

Скандал із забраною священиком дитиною у її матері: суд виніс рішення (ВІДЕО)

Апеляційний суд Рівненської області залишив без змін рішення суду першої інстанції про те, що батько-священик має повернути дитину її матері, бо не має права проживати з чотирирічним сином.

 Про це повідомила на своїй сторінці відома в Рівному юристка та сімейна радниця Ліана Диновська:

«Це довга, у часовому вимірі, справа, принципова для кожної дорослої людини, яка поважає інтереси дітей! Дякую всім, хто долучився до допомоги у висвітленні резонансу, в юридичній допомозі, адвокату, БПД, не байдужим громадянам! Не буду багато коментувати: колишньому священику відмовлено колегією Апеляційного суду Рівненської області у проживанні з ним малолітньої дитини!»

Нагадаємо, торік ми повідомляли, що сімейні радниці уже більше місяця намагаються вирішити проблему 32-річної Марії, колишній співмешканець якої відібрав у неї їхню спільну дитину.

У Марії – троє дітей: двоє дівчаток та хлопчик, якому близько трьох років. Остання дитина народилася поза шлюбом – від співмешканця жінки, який був священиком УПЦ КП.  

Як розповіла жінка сімейній радниці Ліані Диновській, чоловік спершу не визнавав офіційно сина своїм, бо ж священикам мати позашлюбних дітей заборонено. Погодився тільки тоді, коли дитину потрібно було віддавати у дитсадок і жінка вмовила його оформити потрібні документи.

Після цього чоловік відібрав у жінки сина та за півтора місяця не дозволив їй ні разу побачитися з ним.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також