На адмінмежі з Кримом затримали росіянку, яка з чужими документами хотіла потрапити до України

На адмінмежі з Кримом затримали росіянку, яка з чужими документами хотіла потрапити до України

Фото: ДПСУ

У жінки був з собою паспорт України.

Прикордонники затримали на адмінкордоні з анексованим Кримом громадянку Росії, яка намагалася потрапити до України, використовуючи чужі документи.

Про це повідомила пресслужба ДПСУ.

Жінку затримали на КПП "Чонгар" після перевірки документів. Вона надала прикордонникам український паспорт, але він належав зовсім іншій жінці. Під час перевірки у росіянки знайшли справжній паспорт РФ. Крім того, правоохоронці встановили, що порушниця на територію півострова потрапила незаконно.

Прикордонники вилучили у неї паспорт України А за порушення порядку в'їзду на тимчасово анексовану  територію АР Крим та виїзду громадянці Російської Федерації заборонили в'їзд на територію України терміном на три роки. 

Як повідомлялося, правоохоронці в Одеській області неподалік державного кордону виявили мікроавтобус, у якому перебували 11 хасидів-нелегалів. Їх вишлють з України з п'ятирічною забороною на в'їзд. Своє перебування у хасиди намагалися пояснити тим, що планували потрапити на старовинне кладовище, а документи нібито залишили у готелі міста Умань, де вони проживали. Однак прикордонники встановили, що іноземці їдуть з Умані після завершення святкування Рош га-Шана, а після огляду речей знайшлися і паспорти – одного громадянина Франції та десятьох громадян Ізраїлю. 

Юдейський новий рік: чим відрізняється цьогорічне святкування в Умані

Юдейський новий рік: чим відрізняється цьогорічне святкування в Умані

Повʼязані теми:

Наступна публікація