Стало відомо, хто судитиме виїзний матч “Прикарпаття” з “Поліссям”

Автор: Костинюк Олександр

25 Вер, 2020 13:13

Поділитись публікацією
Стало відомо, хто судитиме виїзний матч “Прикарпаття” з “Поліссям”

Комітет арбітрів Української асоціації футболу призначив суддівські бригади на матчі четвертого туру чемпіонату країни у Першій лізі.

Зокрема, поєдинок “Полісся” – “Прикарпаття”, що відбудеться у суботу, 26 вересня, на столичному стадіоні НТК ім. Баннікова в полі судитиме арбітр ФІФА Віктор Копієвський, інформує “Галка” з посиланням на офіційний сайт МФК “Прикарпаття”.

29-річний рефері з Кропивницького обслуговує матчі української Favbet Ліги (Прем’єр-ліги) з 2017-го року. На церемонії нагородження “Футбольні зірки України-2019” Копієвський отримав звання найкращого арбітра року в Україні. Минулого сезону він працював на 10 поєдинках УПЛ, 6 матчах Першої ліги і двох іграх національного Кубку. Відсудив “класичне дербі” в рамках 1/8 фіналу “Динамо” – “Шахтар” (2:1).

У новому сезоні 20/21 Віктор Копієвський дебютував на євроарені – у матчі 1-го раунду кваліфікації Ліги Європи “Серветт” (Швейцарія) – “Ружомберок” (Словаччина) – 3:0. А минулої суботи, 19 вересня, відпрацював на поєдинку 3-го туру Favbet Ліги “Динамо” – “Львів” – 3:1.

У матчі за участі івано-франківського “Прикарпаття” цей арбітр працюватиме вдруге. У листопаді 2019-го Копієвський обслуговував поєдинок 19-го туру в Івано-Франківську, в якому господарі зазнали мінімальної поразки від “Руху” (0:1). Крім того, у суботу на стадіоні НТК ім. Баннікова працюватиме система відеоасистента арбітра VAR, щоправда, у тестовому режимі (офлайн).

Чемпіонат України. Перша ліга. 4 тур
“Полісся” (Житомир) – “Прикарпаття” (Івано-Франківськ)
26 вересня 2020 року. Київ, стадіон НТК ім. Баннікова – 15:00

Арбітр – Віктор Копієвський (Кропивницький)
Асистенти арбітра – Віктор Матяш (Донецьк), Марина Стрілецька (Суми)
Четвертий арбітр – Владислав Дорош (Київ)
Спостерігач арбітражу УАФ – Геннадій Бич (Київ)

Арбітр ВАА (оффлайн) – Денис Шурман (Київська обл.)
Асистент ВАА (оффлайн) – Олександра Ардашева (Київ)
Спостерігач ВАА (оффлайн) – Віктор Швецов (Одеса)