Не лише парки і сквери, а й зелені зони на дахах і стінах будинків та зупинках громадського транспорту. Таким має бути Львів, якщо містяни хочуть жити у справжньому європейському місті.

Таку ідею запропонувала Ірина Бек, голова Львівської міської організації Української Галицької партії, пише DailyLviv.

"Моє місто на очах перетворюється на «парк авалонського періоду». Разом з експертами УГП ми розслідували схеми, за якими території міста потрапляють до забудовників, і виявили, що зелені зони перебувають під особливою небезпекою, адже це дуже ласі шматки для бізнесменів. У підсумку, місто втрачає і зелені території, і кошти", - сказала вона на засіданні.

Прогулянка парком, скріншот
Прогулянка парком, скріншот


Окрім збереження парків і скверів, Ірина Бек пропонує розвивати у місті ще один напрямок – альтернативне озеленення. Тому вона пропонує озеленювати дахи і стіни будинків, влаштовувати зелені зони на зупинках громадського транспорту.

"Ми могли би повчитися цьому у фахівців Барселони і Парижа, де такий дизайн дуже популярний. Я хочу, щоб Львів був зеленим, а не кам’яним і залізобетонним", – наголосила Ірина Бек.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що Пальчевський разом з киянами організував мітинг через екологічну ситуацію на Дарниці

Як повідомляв портал "Знай.uа", студенти КНУ повстали проти "слуг" Зеленського

Також, "Знай.uа" писав, що розлючені українці прийшли до Зеленського, немає сил терпіти