Івано-Франківськ

Новий заступник голови ОДА цікавився проблемами сіл Городенківського району(ФОТО)

Заступник голови Івано-Франківської ОДА  Євген Фербей відвідав Городенківський район.

Чиновник побував в селах Незвисько, Воронів та Лука. Про це йдеться на сайті Івано-Франківської обласної державної адміністрації, пише ПІК.

Мешканці  Незвиська зверталися до управлінця щодо сприяння у розчищенні русла потічка на території села Незвиська, де під час сильних дощів відбувається підйом рівня води, руйнування берега та підтоплення помешкань.

Новий заступник голови ОДА на Городенківщині

Новий заступник голови ОДА цікавився проблемами сіл на Городенківщині

Також ініціативна група з села  Незвисько звернулася з проханням дозволити відновлення роботи дошкільної групи, яка функціонує при місцевому навчально-виховному комплексі, після тимчасового призупинення у зв’язку з поширенням COVID-19. Окремо порушувалося питання щодо забезпечення харчуванням учнів 1-4 класів Незвиського НВК.

Жителі села Воронів висловили прохання щодо врегулювання у правовому полі питання розпаювання земель сільськогосподарського призначення.

Звернення щодо ремонту моста через річку Дністер на автомобільній дорозі Бучач-Коломия адресували Євгену Фербею жителі села Лука. Селяни також акцентували увагу на необхідності проведення ремонту на даній дорозі.

Заступник голови облдержадміністрації Євген Фербей запевнив місцевих жителів, що такі зустрічі відбуватимуться систематично, а вирішення зазначених питань перебуватиме на його особистому контролі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено