UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді пройде благодійний забіг

Забіг в обласному центрі Закарпаття закладає щорічну традицію вшанування пам’яті захисників, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України

В Ужгороді пройде благодійний забіг…

26 вересня, в Ужгороді відбудеться Всеукраїнський патріотичний забіг в пам'ять про загиблих воїнів-захисників України "ШАНУЮ ВОЇНІВ, БІЖУ ЗА ГЕРОЇВ УКРАЇНИ". Про це інформують в Ужгородській міськраді, пише Depo.Закарпаття.

Проведення забігу закладає щорічну традицію вшанування пам’яті захисників, які віддали своє життя у боротьбі за незалежність та територіальну цілісність України. Саме цього дня, під час проведення забігу, кожен учасник вкотре зможе пригадати побратима чи посестру, батька чи мати, сина або доньку, чоловіка чи дружину, які більше ніколи не матимуть можливості пробігти під блакитним небом України, але які назавжди залишаться у пам’яті та у серцях нашого народу Героями.

Реєстрація розпочнеться о 9.00 на площі Театральній. Старт забігу о 10.00.

Всі учасники забігу подолають дистанцію протяжністю 2 км (одне коло набережними навколо річки Уж), кожному з учасників буде видано номер з вписаним іменем загиблого закарпатця - Героя України.

Контактні номери телефонів для уточнення інформації: 050 540 1532 (Балашов Іван), 050 458 1551 (Станко Олександра), 050 107 4488 (Грін Олександр).

У рамках забігу громадська організація "Відродження України-Закарпатської області" проводитиме збір благодійних пожертв для лікування дитини учасника АТО Салцевича Аліка. Його маленькій донечці Анні 2018 року народження, поставили страшний діагноз спинально-м’язева атрофія. Лікування цього захворювання дуже довготривале і дороговартісне. Тільки для першого етапу родині потрібно не менше 450 тисяч євро.

Кошти для лікування можна також переводити за такими реквізитами :

Карта ПРИВАТ БАНКУ

4731 2191 2130 3030

Салцевич Алік Григорович (батько дитини).

4731 2191 2212 2207

Салцевич Татьяна Василівна ( мама дитини).

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme