Через COVID-19 помер відомий закарпатський митець. Про це повідомила донька митця, члена Національної спілки художників України Юрія Боднарана своїй сторінці у фейсбуці.

"Серце розриває страшенний біль...
Тата не стало....65
Я цього не збагну...
Будь-ласка, моліться за Його Душу!", - написала Мар'яна Бондар.

Художнику було 65 років, останнім часом він перебував у реанімації і був підключений до апарату ШВЛ. Стан то покращувався, то погіршувався, а сьогодні чоловіка не стало.

Дружина митця також бореться з коронавірусом – вона під наглядом медиків.

Покійний Боднар Ю.В. народився 28 червня 1955 року на Іршавщині в селі Довге, вчився на Тернопільщині та проживав у Ужгороді.

Він писав твори у галузі станкового живопису, в жанрах портрету, пейзажу й натюрморту.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, Київ накрило другою хвилею епідемії коронавірусу. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Словаччини. За словами Зеленського, про це свідчить кількість нових випадків захворювання, зафіксованих у столиці. Він нагадав, що ці цифри зростають щодня, і вже побили всі попередні рекорди. Це стосується не лише столиці, але й усієї країни в цілому.

Раніше портал Знай.uа писав про те, що на Тернопільщині помер відомий викладач - його обожнював весь університет.

Також портал Знай.uа писав "Чорний день для поліції": в МВС розповіли про цинічно застрелених патрульних.

Також портал Знай.uа писав, що у Запоріжжі помер молодий герой, який пройшов крізь пекло Донбасу - скосила куля снайпера Путiна.